Mentaal weerbaar zijn

Home/Zorg nodig/Mentaal weerbaar zijn
Mentaal weerbaar zijn 2017-03-29T13:30:07+00:00

Je hoofd leegmaken

Als je niet lekker in je vel zit kun je niet optimaal presteren op het werk of privé. Of het nu onverwerkte belemmeringen uit het verleden betreft of dat de medewerker begeleiding nodig heeft in de zoektocht naar zichzelf. Onze therapeuten helpen u weer met het vinden van de juiste mentale balans.

Klik op een onderwerp voor meer informatie:

Het kan zijn dat fysieke klachten mede een mentale oorzaak hebben. Zo kan de fysiotherapeut u adviseren om een kennismakingsgesprek met of een life coach of met een 1e lijns psycholoog te voeren. In een eerste gesprek deze de eventuele mentale oorzaken van uw problematiek proberen te doorgronden. Zo kunnen we een multidisciplinaire aanpak doorvoeren om uw fysieke en mentale klachten te behandelen.
Als bij kennismakingsgesprek gebleken is dat u met psychische problemen kampt, wordt er doorverwezen naar een psycholoog. De psycholoog kan u helpen met afrekenen met problemen uit het verleden of veranderen of doorbreken van uw denk- of gedragspatronen veranderd of doorbroken. Alles om de uw mentale weerbaarheid te verhogen en het (sociaal) gedrag te optimaliseren.
De life coach helpt u beter in het leven en het heden te staan. Door antwoorden op vragen te vinden als; wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en wat besluit ik, helpt de vaste therapeut u weer in beweging te komen. U wordt begeleid om uzelf weer te vinden, meer zelfvertrouwen, groei en balans te creëren om te komen tot blijvende gedragsverandering door een beter zelfbeeld.

Afspraak maken

045 – 521 22 24

Behandellocatie

Beersdalweg 100

6412 PE Heerlen

Ons team in Heerlen
Neem contact op

Bekijk ook:

logo_TOP