Over ons

Home/Over ons
Over ons 2017-03-29T13:30:07+00:00

– Fysiotherapie Ben Wijkel is voorkeursleverancier voor de CZ-groep.
– Fysiotherapie Ben Wijkel is een Pluspraktijk.
– Fysiotherapie Ben Wijkel is in het bezit van het HKZ kwaliteitskeurmerk van de KIWA.

logo-czISO9001_kiwalogo-kngf

De Wijkel Groep is de overkoepelende organisatie waarbinnen een aantal zorgconcepten worden verenigd. De reguliere fysiotherapie wordt uitgevoerd door Fysiotherapie Ben Wijkel, gespecialiseerde diensten bieden wij aan binnen de labels TOP Zorg, TOP Revalidatie en TOP Reïntegratie. Naast de reguliere methodieken en technieken staat de mens bij ons centraal. Daarbij zetten wij onze wetenschappelijk onderbouwde kennis en inzichten integraal in.

Drijvende kracht en oprichter is Ben Wijkel. Ben werkt sinds 1990 als fysiotherapeut. Voordat hij in 2007 gestart is met fysiotherapie Ben Wijkel was hij eigenaar van twee praktijken in Duitsland (1995-2002) en een reïntegratiebedrijf (1999-2006). Zijn passie ligt in de sportfysiotherapie en –revalidatie. Daarnaast gaat hij na zijn vele opleidingen, zoals arthropraxie en viscerale therapie, uit van een holistische kijk op de klachten van de cliënt om zo de meest adequate oplossing te bieden.

Naast Ben werken ervaren en gedreven medewerkers vanuit drie locatie’s aan uw herstel: Team Heerlen, Heerlen Noord en Team Brunssum

Alle fysiotherapeuten werkzaam in de praktijk staan geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF.

Onze Visie

Mensen actief bewegen en inspireren tot fysieke en mentale balans. Naast onze reguliere methodieken en technieken staat de mens bij ons centraal. Waarbij wij onze wetenschappelijk onderbouwde kennis en inzichten integraal inzetten.